Colliers

Lijnen

Sleutel-
hangers

PENNINGEN

STRIKKEN

BANDANA’S

Bij Judelle is het draagcomfort, duurzaamheid en een geweldige uitstraling de drie musketiers die ons bedrijf sturen. Als echte hondenliefhebbers bieden wij een uitgebreide collectie leuke accessoires aan voor onze trouwe viervoeters. Denk aan prachtige lederen halsbanden en lijnen, schattige bedeltjes in diverse vormen, en stevige touwlijnen met een handvat van leer, allemaal verkrijgbaar in een veelvoud van kleuren en uitvoeringen.

Bij Judelle streven we ernaar om voor elke hond de perfecte combinatie van collier en lijn te bieden, waarmee je viervoeter absoluut zal stralen! Onze accessoires zijn niet alleen blikvangers, maar zijn ook ontworpen voor maximaal comfort en gemak in gebruik.

Heb je specifieke wensen of wil je graag een van onze artikelen op maat gemaakt hebben? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We staat klaar om je te helpen en je hond de perfecte look te geven.

 

 

 

“Wij zijn de zussen Justine en Delphine, de gezichten achter ‘Judelle’. We zijn graag creatief bezig en zijn constant op zoek naar nieuwe uitdagingen. Veel mensen stellen ons de vraag hoe we op dit idee zijn gekomen. Wel, we waren al een eind op zoek naar een mooie combinatie van halsband en lijn voor onze honden (ja, bij ons is het een echte beestenboel ;)). We vonden niet wat we zochten dus dachten we na om die zelf te maken. Na veel opzoekwerk en twijfelen hebben we het toch geprobeerd. En kort daarna werd ‘COLLIER JUDELLE’ geboren.

 
We zijn er trots op dat we met ons merk hondenliefhebbers kunnen helpen om hun harige vrienden te laten stralen met onze mooie en functionele halsbanden en lijnen. We hopen dat je net zo dol zult zijn op onze producten als wij!”

INSPIRATION

Wij zijn ook actief op verschillende mediakanalen zoals Facebook en Instagram. Iedere week worden leuke posts geplaatst, zo blijf je telkens up-to-date.
 
#FOLLOWJUDELLE
 
#TAGJUDELLE